Sofinanciranje in donatorji

Spoštovani!

Odgovor je pogovor…

… pogovor potrebujemo vsi ljudje, še zlasti, kadar se znajdemo v dvomu ali življenjski stiski. Obdobje odraščanja je že samo po sebi burno obdobje, ki prinaša veliko sprememb. Zato je prav, da otroci in mladostniki dobijo priložnost, da se o njih sproščeno pogovorijo.

TOM – telefon za otroke in mladostnike zagotavlja pomembno vez med svetovalci – prostovoljci in mladostniki. Je anonimni prijatelj, zaupnik, informator, tolažnik otrokom in mladostnikom, ki brezpogojno nudi spodbudo, podporo, nasvet in pomoč. Ki prisluhne osamljenemu in nerazumljenemu mladostniku. Ki verjame v otroke in njihove potenciale. In je na voljo, kadar v bližini ni človeške duše, ki bi lahko nudila bližino in oporo.

Vsem donatorjem in sofinancerjem, ki nam pomagate uresničevati poslanstvo TOM telefona se za prispevke najlepše zahvaljujemo!

Zveza prijateljev mladine Slovenije

Sofinancerji Donatorji

Kako nam lahko pomagate?

S KLJUČNO BESEDO TOM5

Pošljite sporočilo SMS na številko 1919 s ključno besedo TOM5 in prispevali boste 5 EUR za pomoč pri izvajanju programa TOM TELEFON® – telefon za otroke in mladostnike.

Prispevajo lahko uporabniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije, A1,T2 in Telemacha. Pravila in pogoji za sodelovanje pri storitvi SMS-donacija so objavljeni na spletni strani ZPMS.   

Z NAKUPOM ZBORNIKA

»Ker nam je mar- kako lahko odrasli učimo otroke izkušenj empatične odzivnosti« (2020) – klikni tukaj.

»Odgovori sodobnim izzivom odraščanja« (2015) – preberi TOM obdaruje, ker praznuje!

   

Z NAKAZILOM

Vse potrebne informacije najdete na spletni strani Zveze prijateljev mladine Slovenije.

Za vsebine spletne strani odgovarjajo izključno avtorji (izvajalci projekta Center za varnejši internet). Evropska unija ne odgovarja za kakršnokoli morebitno uporabo na njej navedenih informacij.